TUW پشتیبانی کامل را برای ایجاد و اجرای HACCP مناسب (نقطه کنترل بحرانی آنالیز خطر) ارائه می دهد ، که یک معیار بین المللی پذیرفته شده برای جلوگیری از آلودگی میکروبیولوژیکی ، شیمیایی و فیزیکی ، در طول زنجیره تأمین مواد غذایی است. یک استاندارد HACCP به منظور افزایش کنترل و نظارت در مراحل حساس زنجیره فرآوری مواد غذایی طراحی شده است.
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی باید به شما امکان دهد خطرات خطرناک برای تهیه غذای ایمن را شناسایی و کنترل کنید. این شامل شناسایی و پیش بینی آنچه می تواند به اشتباه انجام شود ، برنامه ریزی برای جلوگیری از آن و اطمینان از انجام این کار. HACCP یک الزام قانونی است اما به نفع تجارت شما نیز خواهد بود.
چه کسی می تواند برای HACCP اعمال شود؟
میوه و سبزیجات
محصولات لبنی
گوشت و محصولات گوشت
مزارع ، ماهی و محصولات ماهیگیری
آجیل و محصولات آجیل
شیرینی و شیرینی سازی
رستوران ها و • هتل ها
عملیات فست فود و غیره
مزایای صدور گواهینامه HACCP
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بهبود یافته
افزایش آگاهی از خطرات غذایی برای کارکنان.
افزایش مشتری و اعتماد مصرف کننده
ثبات در روند بازرسی.
تعهد به انطباق قانونی با قانون مواد غذایی
کاهش شکایات در مورد ایمنی مواد غذایی
کاهش خطر تبلیغات منفی